top of page

Evangeliet

EN DIGITAL VERDEN TRENGER ET DIGITALT EVANGELIUM

Visjonen vår:

DELE EVANGELIET I EN DIGITAL TIDS-ALDER

Evangeliet er Guds kraft til frelse og har kraften til å endre liv. I dagens digitale samfunn er vi mer tilgjengelige enn noen gang før, og det gir oss en unik mulighet til å nå ut til mennesker på en effektiv måte. Vi ønsker å bruke sosiale medier og andre kanaler til å formidle evangeliet om Jesus Kristus, og dele vitnesbyrd.

Fokuset vårt:

DIGITALE VITNESBYRD

Vi tror at vitnesbyrd har kraften til å inspirere, berøre og utfordre mennesker. Ved å dele vitnesbyrd digitalt kan vi nå ut til et bredt spekter av mennesker over hele verden og vise hvordan Gud forvandler liv og hvordan han ønsker å ha en personlig relasjon med hver enkelt av oss. Gjennom våre digitale vitnesbyrd ønsker vi å inspirere andre til å tro og dele deres egne vitnesbyrd med andre.

Vårt mål:

KOMME TIL TRO PÅ JESUS KRISTUS

 

Vårt kall er å nå ut til mennesker med disse gode nyhetene, og våre digitale ressurser er vårt verktøy for å gjøre dette på en effektiv og relevant måte i dagens samfunn. Vi ønsker å inspirere og hjelpe mennesker på sin trosreise ved å tilby ressurser som formidler Guds kjærlighet og sannhet, og som gir håp og styrke i en stadig mer kompleks verden.

Et møte med Jesus forandrer liv!

© 2023

bottom of page