top of page

Evangeliet

  • Levende Tro

3,2 milliarder mennesker har ikke hørt

Det er vanskelig å forestille seg at det i dag er 3,2 milliarder mennesker i verden som ikke har muligheten til å høre evangeliet om Jesus Kristus. Det er en urovekkende og hjerteskjærende realitet, til tross for de enorme fremskrittene innen teknologi og kommunikasjon de siste tiårene.


Som kristne er vi kalt til å spre budskapet om Jesus Kristus til alle mennesker, uansett hvor de bor eller hva slags liv de lever.

Det er mange måter vi kan bidra på for å hjelpe til å spre evangeliet. For eksempel kan vi støtte misjonsorganisasjoner som jobber i områder med begrenset tilgang til kristen litteratur og misjonsarbeid. Vi kan også engasjere oss i lokale menigheter og støtte deres misjonsarbeid i andre deler av verden.


En annen måte vi kan bidra på er å bruke teknologi og sosiale medier til å nå ut til mennesker som ikke har tilgang til evangeliet. Vi kan dele troen på nettet, oversette kristen litteratur til forskjellige språk og tilgjengeliggjøre det for folk som bor i områder med begrenset tilgang.


Vi kan også be for de som fortsatt mangler tilgang til evangeliet. Vi kan be om at Guds Ord må nå ut til alle mennesker, og at de som hører det vil åpne sine hjerter og motta frelsen.


La oss huske på at hver enkelt av oss kan gjøre en forskjell når det gjelder å spre de gode nyhetene. Ved å engasjere oss og støtte arbeidet med å gjøre evangeliet tilgjengelig for alle, kan vi bidra til å redde sjeler og forandre liv. La oss stå sammen og arbeide mot en verden hvor alle mennesker har muligheten til å høre det glade budskapet om Jesus Kristus.

Comments


Et møte med Jesus forandrer liv!

© 2023

bottom of page